Zemljište 1,007 m2 sa započetim stambenim objektom, Česma

Česma

Prodaja
1007m2

Opis

Zemljište 1,007 m2 sa započetim stambenim objektom veličine 13 x 8 m u banjalučkom naselju Česma

Savršeno mjesto za vaš novi početak nalazi se u banjalučkom naselju Česma, koje nudi savršenu ravnotežu između mirnog stanovanja u prirodi i blizine urbane sredine Banja Luke.

Predstavljamo vam ekskluzivnu ponudu – zemljište površine 1007 m2 sa započetom gradnjom stambenog objekta dimenzija 13×8 metara, dovedenog do prve ploče.

Lokacija zemljišta je pažljivo odabrana kako bi budući vlasnici uživali u tišini i privatnosti, dok im gradski život ostaje na dohvat ruke.

Sa zemljišta se pruža pogled na šire gradsko područje, što će svakodnevne trenutke pretvoriti u posebno iskustvo.

zemljište na prodaju u cesmi sa zapocetim stambenim objektom

Uz zemljište dolazi i kompletan građevinski materijal namijenjen za izgradnju prizemlja, što kupcima omogućava da bez odlaganja nastave sa gradnjom i oblikovanjem prostora prema vlastitim željama i potrebama.

Budući dom je koncipiran tako da se harmonično uklapa u prirodni ambijent, s jugozapadnom orijentacijom objekta koja garantuje obilje sunčeve svjetlosti tokom cijelog dana.

Komunalna infrastruktura je već postavljena, uključujući vodu, struju i kanalizaciju, dok pravno stanje placa osigurava sve potrebne dokumente, uključujući urbanističku saglasnost za nastavak gradnje započetog objekta.

Ovo je izvanredna prilika za one koji žele graditi svoj dom od temelja, uz sigurnost da je svaki aspekt legalnosti i praktičnosti već razmotren i riješen.

Ne propustite priliku da postanete dio ovog rastućeg, ali već etabliranog naselja koje predstavlja idealno mjesto za porodice, parove ili pojedince koji traže svoj kutak mira.

Ukoliko ste zainteresovani za ovu jedinstvenu ponudu, kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih zemljišta u ponudi: https://agencija.rdnekretnine.com/zemljista/ 

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Komunalni priključak
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Česma

Slične nekretnine