ŠTA JE SVE UKLJUČENO U CIJENU NAŠIH USLUGA?

Kada razmatrate prodaju svoje nekretnine, cijena usluge agencije igra ključnu ulogu. Kod nas, vjerujemo u transparentnost i fer odnose s našim klijentima. Naša provizija se određuje na osnovu vrijednosti nekretnine koju prodajete i obično iznosi 3% od ukupne kupoprodajne cijene.

Važno je napomenuti da ova cijena nije fiksna, već se prilagođava specifičnim karakteristikama vaše nekretnine. Bilo da je riječ o manjoj stambenoj jedinici ili luksuznoj vili, naša provizija ostaje konkurentna i pravedna. Naš cilj je osigurati da plaćate realnu cijenu za visokokvalitetnu uslugu koju pružamo.

STRUČNOST I LICENCIRANI AGENTI

Kada je riječ o prodaji nekretnina, stručnost i iskustvo su od suštinskog značaja. Naši agenti su stručnjaci na tom polju i posjeduju sve potrebne licence. Naš tim posvećeno prati tržište nekretnina, pravne regulative i trendove. To znači da možemo ponuditi pravilnu i pouzdanu procjenu vrijednosti vaše nekretnine.

NAŠE DODATNE VRIJEDNOSTI

Osim pravednih cijena i stručnosti, nudimo niz dodatnih usluga koje čine razliku u procesu prodaje:

Profesionalno fotografisanje i snimanje nekretnine: Vaša nekretnina će biti predstavljena u najboljem svjetlu, što pomaže privući pažnju potencijalnih kupaca.

Prezentacija na našem web sajtu: Svaka nekretnina dobija vlastitu stranicu na našem web sajtu, što povećava njenu vidljivost i dostupnost potencijalnim kupcima.

Plaćene reklame i najsavremeniji marketing pristup: Koristimo Google oglašavanje, društvene mreže i lokalne portale za promociju vaše nekretnine. To osigurava da vaša ponuda bude što vidljivija širokom krugu potencijalnih kupaca. Koristimo najnovije marketinške tehnike kako bismo privukli potencijalne kupce. Ovo uključuje ciljano oglašavanje na internetu i korištenje društvenih mreža za promociju vaše nekretnine.

Podrška u pregovorima: Naši agenti su stručni pregovarači i rade za vaše najbolje interese. Pomažemo vam da postignete najbolji mogući dogovor.

Oglašavanje na agencija.rdnekretnine.com: Vaša nekretnina će biti dostupna na našem website-u, privlačeći pažnju kupaca koji traže kvalitetne nekretnine.

Određivanje realne cijene: U saradnji s vama, radimo na postavljanju najrealnije cijene za vašu nekretninu, uzimajući u obzir trenutno tržište i konkurenciju.

Sudski vještaci i stručnjaci: Radimo s pouzdanim sudskim vještacima kako bismo pravilno procijenili vrijednost vaše nekretnine, što pomaže u privlačenju ozbiljnih kupaca.

Savjetovanje: Pružamo vam korisne savjete kako biste brže prodali nekretninu. Bilo da se radi o sitnicama poput uređenja interijera ili strategiji cijena, mi smo tu da vas vodimo kroz proces.

Pomoć pri pripremi dokumentacije: Osiguravamo da je sva potrebna dokumentacija pravilno pripremljena, uključujući predugovore i ugovore, kako bi se smanjili potencijalni problemi i komplikacije.

Notari i advokati: Preporučujemo provjerene notare i advokate kako biste osigurali pravnu sigurnost tokom procesa prodaje.

Prisustvo na potpisivanju ugovora: Naš agent za prodaju biće prisutan prilikom potpisivanja ugovora kod notara, kako bi se osiguralo da sve ide glatko i prema planu.

Nadamo se da smo uspjeli istaknuti sve aspekte naših usluga i kako svaki od njih doprinosi efikasnoj prodaji vaše nekretnine. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli ostvariti uspješnu prodaju i ostvariti najbolju moguću cijenu za vašu nekretninu.

PROVIZIJA ZA IZNAJMLJIVANJE NEKRETNINA

Naša provizija za iznajmljivanje nekretnina iznosi jednu mjesečnu zakupninu. Ova struktura cijena čini naše usluge dostupnim i transparentnim za naše klijente. Kao agencija, vodimo brigu o svakom aspektu iznajmljivanja, uključujući oglašavanje, pregovaranje, provjeru zakonitosti zakupa, i sve ostalo što je potrebno za siguran i uspješan proces iznajmljivanja.

Naša svrha je da vam olakšamo proces iznajmljivanja i pomognemo vam da postignete najbolje uslove, kako za vas kao vlasnika nekretnine, tako i za buduće stanare. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama iznajmljivanja i kako bismo vam pomogli pronaći idealne zakupce za vašu nekretninu. Vaša zadovoljstvo i uspjeh su nam na prvom mjestu.

Naredni blog

7 RAZLOGA ZA DOČEK NOVE GODINE U BANJALUCI