STRATEŠKA INVESTICIONA PRILIKA U ŠARGOVCU

Ukoliko tražite savršenu poslovnu priliku ova skladišno-proizvodna hala predstavlja izvanrednu investiciju za poslovne ljude koji teže proširenju svojih poslovnih aktivnosti.

1. UVOD

U srcu Bosne i Hercegovine, u živahnom Banjalučkom naselju Šargovcu, nalazi se jedinstvena investiciona prilika za poslovne entuzijaste i preduzetnike. U ovom dinamičnom okruženju smjestila se moderna industrijska hala, prava prilika za one koji žele proširiti svoj posao ili započeti novi u strateški postavljenom i resursima bogatom okruženju.

2. PREDSTAVLJAMO HALU: Simbol poslovnog potencijala

Hala, koja se prostire na odličnih 500 kvadratnih metara, predstavlja spoj moderne arhitekture i funkcionalnog dizajna. Njen prostrani enterijer, visoki plafoni i velike otvorene površine nude raznovrsnost za različite poslovne potrebe, uključujući logistiku, proizvodnju ili skladištenje.

3. LOKACIJA I PRISTUPAČNOST

Hala se nalazi u blizini glavnih saobraćajnica, što omogućava laku dostupnost i efikasan transport. Povezanost s ključnim putevima i blizina većih gradova čini ovu lokaciju idealnom za poslovne subjekte koji teže brzom i efikasnom distribucijskom lancu.

4. SAVREMENI OBJEKAT ZA RAZNOVRSNE POSLOVNE POTREBE

Ova hala (poslovni objekat) u Šargovcu odgovara najvišim standardima. Prostor je dizajniran da podržava različite vrste poslovanja, od proizvodnje do skladištenja. Visoki standardi održavanja i moderni sadržaji garantuju funkcionalnost i efikasnost.

5. DETALJI I MOGUĆNOSTI NEKRETNINE

Moderan skladišno-proizvodni poslovni objekat u banjalučkom naselju Šargovac nudi mogućnost najma ili prodaje. Sa korisnom površinom od 500 m2 i prostranim placem od 1500 m2, pruža potencijal za razne poslovne delatnosti. Objekat ima pristup svim ključnim komunalnim priključcima, uključujući trafo stanicu, pristupni put, električnu energiju, vodu i kanalizaciju.

6. FLEKSIBILNOST I CJENOVNE OPCIJE

Za vlasnike koji preferiraju fleksibilnost, objekat je dostupan za iznajmljivanje po cijeni od 4000 KM mjesečno. Za one koji traže dugoročnu investiciju, cijena prodaje iznosi 750,000 KM.

7. POLOŽAJ I INFRASTRUKTURA

Naselje Šargovac u Banjoj Luci je idealno za poslovne poduhvate zbog svoje povoljne lokacije i razvijene infrastrukture. Hala nudi 12 parking mesta, pružajući praktično i jednostavno parkiranje.

8. ZAKLJUČAK

Bez obzira na vaše poslovne ciljeve, ova moderna hala nudi savremen, prilagodljiv i funkcionalan prostor koji će vam omogućiti ostvarenje vaših ambicija. Kontaktirajte nas putem telefona 065 520 202 ili email-a [email protected] za više informacija ili zakazivanje obilaska.

Više pogledajte ovdje: https://agencija.rdnekretnine.com/nekretnina/hala-u-sargovcu-prodaja-500-m2/

Prethodni blog

7 RAZLOGA ZA DOČEK NOVE GODINE U BANJALUCI

Naredni blog

Kako od potrage do ključeva u rukama: Vodič za kupovinu nekretnina