Zemljište Budžak, za gradnju objekta PO+P+4+M, 2200 m2

Budžak

Prodaja
2200m2

Opis

Na prodaju zemljište Budžak za stambeno-poslovnu izgradnju u Budžaku, Banja Luka

Otkrijte priliku za izgradnju stambeno-poslovnog objekta u dinamičnom okruženju Budžaka, smještenog u neposrednoj blizini velikog Tropic centra u ulici Dragana Bubića, između Tropic centra i restorana My Way.

Naša ekskluzivna ponuda uključuje prostrani plac od 2200 m², koji je prema regulacionom planu predviđen za razvoj objekta PO+P+4+M ukupne bruto površine od 4000 m².

Idealna lokacija za razvoj

Plac / zemljište Budžak je strateški locirano da podrži razvoj objekta sa konfiguracijom podruma, prizemlja, četiri sprata i mansarde, omogućavajući vam da maksimizirate prostor i funkcionalnost.

Njegova pozicija pruža optimalno korištenje zemljišta za stambenu i poslovnu namjenu, čineći ga idealnim za investitore koji žele iskoristiti puni potencijal ove lokacije.

zemljište-budžak-na-prodaju

Povezanost sa ključnim saobraćajnicama

Lokacija zemljište Budžak osigurava izuzetnu povezanost sa ključnim saobraćajnicama, omogućavajući laku dostupnost i visoku vidljivost.

Ovo čini plac savršenim za razvoj projekta namijenjenog modernom stanovanju i poslovanju, nudeći budućim stanarima i poslovnim korisnicima pristup svim bitnim gradskim sadržajima.

zemljište-budžak

Potencijal i mogućnosti

Investitori i graditelji će na ovom placu imati priliku da realizuju svoju viziju stambeno-poslovnog kompleksa koji odgovara trenutnim tržišnim trendovima i potrebama.

Sa dozvoljenom maksimalnom izgrađenošću, ovaj plac predstavlja ne samo prostor, već i platformu za stvaranje objekta koji će postati novi reper u arhitekturi i dizajnu u ovom dijelu grada.

Plac nudi ne samo izvanrednu lokaciju, već i jasan plan za razvoj, što ga čini jednim od najpoželjnijih investicionih parcela na tržištu.

Bilo da ste investitor u potrazi za projektom koji obećava visoki povrat investicije ili graditelj koji želi da ostavi trag u sklopu urbanog razvoja, ovaj plac vam pruža temelj za ostvarenje tih ciljeva.

Za više informacija o ovoj nekretnini, molimo vas da nas kontaktirate putem naše web stranice ili posetite našu kancelariju.

Naši iskusni agenti su spremni da vas vode kroz proces kupovine i pruže sve potrebne informacije kako biste donijeli najbolju odluku.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih zemljišta u ponudi: https://agencija.rdnekretnine.com/zemljista/ 

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Komunalni priključak
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Budžak

Slične nekretnine