Zemljište Veliko Blaško, idealno za gradnju hale, 3500 m2

Veliko Blaško

Prodaja
3500 m2

Opis

Zemljište Veliko Blaško: Otkrijte izvanrednu priliku za investiciju u Velikom Blaškom – prostrano zemljište od 3500 m², idealno za razvoj poslovnog prostora, posebno za gradnju hale.

Smješteno uz magistralni put Slatina – Klašnice, ovo zemljište nudi izuzetnu lokaciju za vaše poslovne ambicije, bilo da planirate proširiti postojeći biznis ili započeti novi poduhvat.

Ključne karakteristike:

  • Veličina zemljišta: 3500 m², sa predviđenom osnovom za halu od 600 m², pruža dovoljno prostora za raznovrsne poslovne potrebe i aktivnosti.
  • Lokacija: Direktan izlaz na magistralni put Slatina – Klašnice osigurava laku dostupnost i vidljivost, što je ključno za uspješno poslovanje.
  • Infrastruktura: Plac je kompletno ograđen i opremljen svim potrebnim priključcima, uključujući električnu energiju snage 32 kW i vodovod, što značajno olakšava početak gradnje.
  • Pripremljenost terena: Asfaltirani manipulativni dio i temeljno pripremljen teren za gradnju, sa tamponiranim i uvaljanim ostatkom parcele, omogućavaju brz početak radova.
  • Građevinska dozvola: Za predviđenu halu već je ishodovana i plaćena građevinska dozvola, čime se dodatno ubrzava proces razvoja projekta.

Investicioni potencijal:

Ovo zemljište Veliko Blaško predstavlja izvanrednu investicionu priliku, bilo da planirate gradnju hale za skladištenje, proizvodnju ili neku drugu poslovnu namjenu. Sa već pripremljenim i dozvoljenim planom gradnje, možete odmah započeti sa realizacijom vašeg projekta, bez nepotrebnih odlaganja.

Zašto izabrati ovu lokaciju?

Zemljište Veliko Blaško nudi strategijsku poziciju uz glavni put, što garantuje odličnu povezanost i dostupnost. Osim toga, kvalitetno pripremljen teren i kompletna infrastruktura čine ovaj plac savršenim izborom za investitore koji žele maksimalno iskoristiti svoje resurse i brzo pokrenuti poslovanje.

Ne propustite priliku da investirate u jednu od najatraktivnijih lokacija u Velikom Blaškom. Bilo da se radi o širenju poslovanja ili pokretanju novog projekta, ovo zemljište Veliko Blaško nudi sve što vam je potrebno za uspešan početak.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih zemljišta u ponudi: https://agencija.rdnekretnine.com/zemljista/ 

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Komunalni priključak
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Veliko Blaško

Slične nekretnine