Zemljište sa šumom, 4500 – 11500 m2

Ramići

Prodaja
4500 - 11500m2

Opis

Na prodaju 11,500 m2 neotkrivene prirodne ljepote, samo 15 km od Banjaluke. Predstavljamo priliku da posjedujete ovo izvanredno zemljište u naselju Ramići, gdje priroda postaje vaše najbliže okruženje. Ova parcela je raj za ljubitelje prirode i investitore koji žele da iskoriste puni potencijal zemljišta.

Do zemljišta dolazite asfaltnim putem, što znači da ste povezani sa svim potrebama, a opet ste dovoljno daleko od gradske vreve. Parcela se nalazi na dominantnom uzvišenju, pružajući vam spektakularne poglede na okolinu. Idealno je za kreatore koji žele stvoriti jedinstvenu arhitektonsku kreaciju i ambijentalnu cjelinu.

Vodovod, kanalizacija i električna energija su dostupni, čineći izgradnju lakom i ekonomičnom. Ovo zemljište nije obuhvaćeno regulacionim planom, što znači da imate slobodu da oblikujete parcelu prema vašim željama. Idealno za investitore koji žele stvoriti ambijentalni kompleks, poslovni prostor ili stambene objekte.

Ova parcela je dostupna u cjelini ili djelimično, a minimum za djelimičnu kupovinu iznosi 4500 m2. Za sve dodatne informacije i pregovore, kontaktirajte nas na broj telefona 065 520 202, ili putem email-a [email protected].

Vaša šuma mogućnosti vas čeka.

Dodatne informacije

Komunalni priključak
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Ramići

Slične nekretnine