Poslovni prostor Starčevica, u izgradnji, 143 m2

Srpskih ustanika, Starčevica

Prodaja
143m2
Suteren - Prizemlje
Poslovna

Opis

Na prodaju poslovni prostor Starčevica u izgradnji, Banjaluka

Na izuzetnoj lokaciji u naselju Starčevica, Banjaluka, nudimo na prodaju prostrani poslovni prostor od 143 m² po cijeni od 2500 KM po m2.

Ovaj jedinstveni prostor, dijelom pozicioniran u suterenu, dijelom u prizemlju, predstavlja savršenu priliku za one koji traže idealnu lokaciju za razvoj svog poslovanja.

Opis nekretnine:

Poslovni prostor Starčevica sadrži veliki otvoreni prostor koji nudi fleksibilnost i može se prilagoditi raznim poslovnim potrebama, bilo da je riječ o marketu, klinici, kafiću, ili nekoj drugoj namjeni.

Pored toga, prostor obuhvata ostavu i dva toaleta sa sanitarnim predprostorom, osiguravajući tako kompletnu funkcionalnost za vaše zaposlene i klijente.

Kvalitet i dizajn:

U izgradnji ovog poslovnog prostora korišteni su samo najkvalitetniji materijali, čime je garantovana dugotrajnost i moderan izgled.

Sama zgrada se ističe svojom modernom arhitekturom, uključujući lift i strukturu koja obuhvata suteren, prizemlje i dva sprata, te ukupno 8 stanova.

Lokacija i pogodnosti:

Starčevica, kao jedno od najatraktivnijih naselja u Banjaluci, pruža izvanrednu poziciju za vaš poslovni prostor, sa predivnim pogledom na grad i okruženje bogato zelenilom i parkovima.

Ova lokacija garantuje dobru vidljivost i pristupačnost, čineći je idealnom za privlačenje širokog spektra klijenata.

Mogućnosti i potencijal:

Bez obzira na to da li planirate otvoriti market, zdravstvenu kliniku, moderni kafić ili neki drugi posao, ovaj poslovni prostor nudi neograničene mogućnosti za realizaciju vaših poslovnih ideja. Njegova prilagodljivost i odlična lokacija čine ga savršenim izborom za investitore koji žele da maksimalno iskoriste potencijal naselja Starčevica.

poslovni prostor starcevica na prodaju

Završetak radova i dostupnost:

Planirani završetak radova na ovoj modernoj zgradi je u oktobru 2024. godine, što vam daje dovoljno vremena da planirate i prilagodite prostor svojim specifičnim poslovnim potrebama.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da investirate u poslovni prostor koji nudi kombinaciju lokacije, kvaliteta i fleksibilnosti.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih poslovnih prostora.

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Suteren - Prizemlje
Parking mjesto
Broj kupatila: 2
Lift
Namjena: Poslovna

Lokacija Srpskih ustanika, Starčevica

Slične nekretnine