Poslovni objekat u Mišinom Hanu, P+M, 167 m2, na placu od 1699 m2

Mišin Han

Prodaja
167m2
II
Poslovna namjena

Opis

Otkrijte poslovni objekat idealnog potencijala na magistrali Prijedor – Banja Luka

Na prodaju je multifunkcionalni poslovni objekat u Mišinom Hanu, pozicioniran uz jednu od najfrekventnijih saobraćajnica, magistralni put Prijedor – Banja Luka.

Objekat, prostran i svestran, sa ukupnom kvadraturom u osnovi od 167 m², upotpunjen je prizemnim pomoćnim objektom od 52 m², što zajedno čini izvanredan prostor za razvoj različitih poslovnih aktivnosti.

poslovni-objekat-misin-han-na-prodaju

Poslovni objekat sa restoranom i baštom

U prizemlju ovog poslovnog objekta nalazi se funkcionalno uređen prostor namijenjen za restoran, sa svim potrebnim dozvolama.

Opremljen šankom, profesionalnom kuhinjom, ostavom, mokrim čvorovima, te pripremljenom baštom od 100 m², ovaj prostor je spreman da ugosti goste i posjetioce.

Potkrovlje sa mogućnostima

Iznad restorana, potkrovlje nudi dodatnu vrijednost kroz šest apartmana u roh-bau fazi, svaki sa zasebnim ulazom.

Ova konfiguracija pruža fleksibilnost za prilagođavanje prostora potrebama tržišta, bilo da je riječ o iznajmljivanju, smještaju za zaposlene ili pretvaranju u dodatne ugostiteljske kapacitete.

Dodatni prostor i garaže

Pomoćni objekat od 52 m² obuhvata dvije garaže i dodatni pomoćni prostor, proširujući funkcionalnost i pružajući višenamjenski prostor za skladištenje ili radionice.

Neograničen pristup i parkiranje

Objekat se može pohvaliti nesmetanim pristupom direktno sa magistrale, sa dovoljno prostora za parkiranje, uključujući autobuse i kamione, što je ključno za poslovanje koje zahtijeva laku dostupnost i dobru logistiku.

Prostran plac za razvoj

Smješten na prostranom placu od 1699 m², ovaj poslovni objekat nudi dovoljno prostora za dalji razvoj i ekspanziju, nudeći budućim vlasnicima mogućnost da adaptiraju i prošire svoj poslovni koncept.

Prilagodljiv za različite namjene

Dok je trenutno u funkciji restorana, objekat pruža izuzetnu prilagodljivost i može se transformisati za razne poslovne namjene, od ugostiteljstva do maloprodaje ili korporativnih prostora.

poslovni-objekat-na-prodaju

Izvanredna lokacija za poslovanje

Ovaj poslovni objekat predstavlja izvanrednu priliku za investitore i preduzetnike koji prepoznaju potencijal razvoja na atraktivnoj lokaciji.

Za više informacija o ovoj nekretnini i da saznate kako možete iskoristiti ovu jedinstvenu priliku, kontaktirajte nas odmah.

Naš tim je spreman da vam pomogne da realizujete svoje poslovne ciljeve sa ovim izvanrednim poslovnim objektom.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih poslovnih prostora.

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Broj soba: 6+
II
Parking mjesto
Dvorišni objekat
Komunalni priključak
Broj kupatila: 6+
Namjena: Poslovna namjena
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Mišin Han

Slične nekretnine