Poslovni objekat na Tunjicama, 180 m2

Tunjice (Čarlija Čaplina)

Prodaja
180m2
I
Proizvodno - poslovni objekat

Opis

Na prodaju proizvodno-poslovni prostor na Tunjicama.

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku za ulaganje u proizvodno-poslovni prostor koji kombinuje funkcionalnost, stratešku lokaciju i fleksibilnost. Smješten uz glavnu Prijedorsku cestu na Tunjicama, ovaj objekat pruža savršenu kombinaciju proizvodnih i kancelarijskih kapaciteta, idealnu za rastuće poslovanje.

Prostor od 180 kvadratnih metara pažljivo je podijeljen kako bi zadovoljio potrebe dinamičnog poslovanja. U prizemlju se nalazi proizvodna zona od 90 m2, dizajnirana da podrži raznovrsne proizvodne aktivnosti. Visoki standardi izrade i održavanja čine ovaj prostor idealnim za efikasno i produktivno poslovanje. Na spratu se nalazi kancelarijski prostor takođe od 90 m2, opremljen za udobnost i produktivnost. Prozračan i svijetao, ovaj prostor pruža idealno okruženje za timove i menadžmente.

Objekat je postavljen na prostranom placu od 1200 m2, nudeći obilje prostora za parkiranje, manipulaciju i dodatne poslovne aktivnosti. Praktičnost placa dopunjuje mogućnost ulaska šlepera, što je ključno za poslovanje koje zahtijeva česte isporuke ili velike količine sirovina i proizvoda.

Strateški smješten uz glavnu Prijedorsku cestu, ovaj objekat pruža izuzetnu vidljivost i laku pristupačnost, što je neophodno za brzo i efikasno poslovanje. Bilo da se radi o isporuci materijala, pristupu klijenata ili svakodnevnom putovanju zaposlenih, lokacija ovog objekta predstavlja značajnu prednost.

Izgrađen 2000. godine i održavan u dobrom stanju, ovaj objekat predstavlja sjajnu investiciju sa dugoročnim potencijalom. Njegova multifunkcionalnost omogućava adaptaciju različitim poslovnim modelima, a njegov položaj i veličina placa nude izvrsne mogućnosti za buduće proširenje ili prilagođavanje.

Ova nekretnina je prava prilika za investitore koji traže prostor koji nudi kombinaciju proizvodne efikasnosti i kancelarijske sofisticiranosti. Kontaktirajte nas na 065 520 202 za sve dodatne informacije i dogovorite termin obilaska kako biste iz prve ruke doživjeli ovu izuzetnu poslovnu priliku.

Dodatne informacije

I
Parking mjesto
Komunalni priključak
Namjena: Proizvodno - poslovni objekat
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Tunjice (Čarlija Čaplina)

Slične nekretnine