Hala u Šargovcu, prodaja, 500 m2

Šargovac

Prodaja
500m2
Skladišno - proizvodni objekat

Opis

Moderan skladišno-proizvodni poslovni objekat u banjalučkom naselju Šargovac nudi mogućnost najma ili prodaje. Ukoliko tražite savršenu poslovnu priliku ova skladišno-proizvodna hala predstavlja izvanrednu investiciju za poslovne ljude koji teže proširenju svojih poslovnih aktivnosti.

Svojim odličnim karakteristikama i izvanrednom lokacijom, ova nekretnina nudi niz pogodnosti koje je čine idealnom za različite poslovne potrebe.

Sa korisnom površinom od 500 m2 i prostranim placem od 1500 m2, ova nekretnina pruža potencijal za razne poslovne delatnosti, uključujući skladištenje, proizvodnju ili distribuciju. Osim toga, ova hala ima pristup svim ključnim komunalnim priključcima, uključujući trafo stanicu, pristupni put, električnu energiju, vodu i kanalizaciju – sve što je neophodno za neometano i produktivno poslovanje.

Za vlasnike koji preferiraju fleksibilnost, ovaj objekat je dostupan za iznajmljivanje po cijeni od 4000 KM mjesečno. To omogućava priliku za prilagođavanje prostora vašim jedinstvenim potrebama i uslovima poslovanja. Sa druge strane, za one koji traže dugoročnu investiciju, cijena prodaje iznosi 750,000 KM.

Jedna od ključnih prednosti ove nekretnine je njen odličan položaj. Naselje Šargovac u Banjoj Luci je idealno za poslovne poduhvate zbog svoje povoljne lokacije i razvijene infrastrukture.

Savršeno smišljena kako bi ispunila sve potrebe modernog poslovanja, ova hala takođe nudi 12 parking mesta ispred objekta, pružajući praktično i jednostavno parkiranje za zaposlene i klijente.

Bez obzira na vaše poslovne ciljeve, ova moderna hala nudi savremen, prilagodljiv i funkcionalan prostor koji će vam omogućiti ostvarenje vaših ambicija.

Kontaktirajte nas putem telefona 065 520 202 ili email-a [email protected] kako biste dobili sve dodatne informacije, kao i zakazali termin obilaska.

Dodatne informacije

Parking mjesto
Komunalni priključak
Namjena: Skladišno - proizvodni objekat
Pristupni put
Struja
Voda

Lokacija Šargovac

Slične nekretnine