Stambeno poslovna zgrada u centru grada, 750 m2

Prvog krajiškog korpusa

Prodaja
750m2
370
2010.

Opis

Na prodaju ekskluzivna stambeno poslovna zgrada na pet etaža u centru Banjaluke

Predstavljamo Vam priliku da postanete vlasnik izvanredne stambeno poslovne zgrade smještene na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Banjaluci, direktno preko puta hotela Courtyard by Marriott, u samom srcu grada.

Struktura zgrade: Prostranost i fleksibilnost

Ova stambeno poslovna zgrada se prostire na 5 etaža sa ukupnom kvadraturom od 750 m². Suteren od 130 m² je savršeno povezan sa poslovnim prostorom u prizemlju, takođe veličine 130 m². Ovaj prostor nudi neograničene mogućnosti za razvoj različitih vrsta poslovanja, bilo da je riječ o elegantnim kancelarijama, modernim prodajnim salonima ili ekskluzivnim klinikama.

Stambeno poslovna zgrada, 750 m2 - prodaja Agencija za prodaju nekretnina Banjaluka

Prvi sprat: Dva dvosobna stana sa velikim potencijalom

Na prvom spratu se nalaze dva dvosobna stana ukupne kvadrature 110 m², idealna za iznajmljivanje ili udoban život u centru grada. Svaki stan nudi udobnost i privatnost, sa odličnim rasporedom prostorija.

Drugi i treći sprat: Dvoetažni stan

Drugi i treći sprat čini dvoetažni stan od 250 m². Donja etaža obuhvata veliku dnevnu sobu, kuhinju, trpezariju i terasu sa zidanim roštiljem, pružajući predivan pogled na grad.

Ovaj stan je idealan za život većih porodica, nudeći prostranost i luksuz.

Stambeno poslovna zgrada, stan na drugoj etaži, Banjaluka

Potkrovlje: Open space za kreativno prilagođavanje

Potkrovlje veličine 130 m² nudi open space koncept, trenutno uređen kao teretana i rekreacijski prostor. Ovaj prostor pruža mnogo mogućnosti za prilagođavanje prema Vašim potrebama.

Dodatne prednosti

  • Terase u svim stanovima sa izvanrednim pogledom;
  • Dvostrana orijentacija zgrade;
  • 8 parking mjesta;
  • Vrhunski građevinski materijali i kvalitetna stolarija;
  • Samostalno grijanje po etažama;

Lokacija i potencijal

Stambeno poslovna zgrada se nalazi na prestižnoj lokaciji u centru Banjaluke, u ulici Krajiškog korpusa, preko puta hotela Courtyard by Marriott. Ova lokacija pruža izvanrednu vidljivost i pristup, što je ključno za poslovne subjekte, kao i za stambeni prostor.

Blizina svih ključnih gradskih tačaka, uključujući trgovačke centre, restorane, parkove i kulturne institucije, čini ovu nekretninu idealnom za one koji traže udobnost i praktičnost urbanog života.

Jedna od glavnih prednosti ove nekretnine je dostupnost parkinga, sa 8 parking mesta (4 sa svake strane zgrade), što je rijetkost za centar grada.

Ova karakteristika znatno povećava vrijednost objekta, pružajući komoditet kako stanarima tako i poslovnim korisnicima.

Ova parking mjesta nude praktičnost i lakoću pristupa, što je ključno za udoban i neometan život i rad u urbanom okruženju.

Vrhunski kvalitet gradnje: Sigurnost i trajnost

Stambeno poslovna zgrada je građena koristeći samo vrhunske materijale, što garantuje kako sigurnost, tako i dugovječnost strukture. Korištena je prvorazredna stolarija, kako unutrašnja, tako i vanjska, koja obezbjeđuje izvrsnu izolaciju i dugotrajnost.

Hrastovi parketi prve klase dodaju dodatni sloj luksuza i kvaliteta svakom prostoru unutar zgrade. Ovi detalji ne samo da povećavaju estetsku vrijednost objekta, već i obećavaju niske troškove održavanja i visoku energetsku efikasnost.

Objekat koji nudi sve

Ova stambeno poslovna zgrada predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže savršenu kombinaciju poslovnog i stambenog prostora. Sa svojom idealnom lokacijom, praktičnošću parking prostora i kvalitetom gradnje, ona nudi ne samo luksuzan i udoban život, već i izvanredne poslovne mogućnosti u srcu Banjaluke.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih kuća.

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Broj soba: 9+
IV
Balkon: 5+
Namjena: Stambeno - poslovna

Lokacija Prvog krajiškog korpusa

Slične nekretnine