Kuća spratnica sa potkrovljem, kod Gimnazije, 3 x 95 m2

Meše Selimovića, centar grada

Prodaja
3 x 95m2
269

Opis

Prodaje se kuća sa značajnim potencijalom, idealna za raznovrsne investicijske projekte. Predstavljamo vam priliku za sticanje nekretnine sa stambeno-poslovnim potencijalom, smještene u centru Banjaluke, u neposrednoj blizini Gimnazije. Ova nekretnina pruža savršen balans između poslovnog prostora i stambenog dijela.

Struktura objekta P+1+M, ukupne osnove od 114 m² na parceli od 269 m², predstavlja izuzetnu mogućnost za investitore ili one koji traže prostranu kuću za višečlanu porodicu. U prizemlju je smješten prostrani poslovni prostor od 95 m².

Na prvom spratu nalazi se prostran trosoban stan iste kvadrature (95 m²), sačinjen od dva balkona, kuhinje i trpezarije, hodnika, dvije spavaće sobe, terasom, te kupatila i toaleta.

Potkrovlje krije dodatni potencijal sa dva jednoiposobna stana od po 47 m², svaki sa svojom terasom, manjom dnevnom sobom, spavaćom sobom i kupatilom, što otvara mogućnost iznajmljivanja ili pružanja privatnog smještaja za goste ili članove porodice.

Izgrađen 1985. godine, ovaj objekat sa manjim građevinskim prilagođavanjima može se transformisati u više samostalnih stambenih jedinica, čime se dodatno povećava njegov investicijski potencijal.

Objekat je opremljen centralnim grijanjem te nudi mogućnost uređenja četiri parking mjesta u dvorištu, što je prava rijetkost za lokaciju u centru grada.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona: 065 520 202, kao i zakazati termin obilaska. Dostupni smo i putem email-a [email protected].

Dodatne informacije

Broj soba: 9+
P + 1 + M

Lokacija Meše Selimovića, centar grada

Slične nekretnine