Kuća Hisete 225 m2 sa poslovnim objektom od 160 m2

Radoja Domanovića (Hisete)

Prodaja
225 m2 + 160 m2
645 m2
Godina izgradnje: 1972

Opis

Kuća Hisete – Izvanredna prilika za kombinovanje poslovnog i stambenog prostora u Banjoj Luci

Predstavljamo ovu izuzetnu nekretninu na prodaju, smještenu u banjalučkom naselju Kočićev vijenac (Hisete), koja pruža jedinstvenu priliku za kombinovanje stambenog i poslovnog prostora.

Na manje od dva kilometra od centra grada, ovaj kompleks se prostire na placu veličine 645 m² i nudi kombinaciju odlične kuće i prostranog poslovnog objekta.

Kuća Hisete: Savršena kombinacija stila i komfora

Kuća, ukupne kvadrature 225 m², sastoji se od podruma, prizemlja i sprata.

U podrumu se nalazi prostrana garaža i kotlovnica, dok prizemlje i sprat nude fantastičan stambeni prostor, savršeno dizajniran za udoban i moderan život. Svaki detalj u kući pažljivo je osmišljen da pruži maksimalnu funkcionalnost i estetiku.

Kuća-Hisete-dnevni-boravak

Poslovni prostor (objekat): Neograničene mogućnosti za vaš biznis

Uz kuću, na istom placu, nalazi se i poslovni objekat od 160 m², koji pruža sjajnu priliku za razvoj raznih vrsta poslovanja. Ovaj multifunkcionalni prostor idealan je za prodajne salone, klinike ili bilo koje drugo preduzeće koje zahtijeva profesionalni i pristupačni prostor.

Kuća-Hisete-Poslovni-prostor

Neprocjenjiva lokacija

Kuća Hisete se nalazi u mirnom delu Kočićevog vijenca, nudeći savršenu ravnotežu između privatnosti i blizine gradskog centra. Ova lokacija pruža laku dostupnost svim važnim gradskim lokacijama, uz istovremenu prednost mirnog i sigurnog okruženja.

Ova jedinstvena nekretnina, po cijeni od 850.000 KM, predstavlja izuzetnu priliku za one koji traže idealnu kombinaciju stambenog i poslovnog prostora u srcu Banje Luke. Pružajući luksuz, komfor i funkcionalnost, ovo je idealno mjesto za život i rad.

Kontaktirajte nas za više informacija ili zakazivanje termina obilaska putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih kuća.

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

Dodatne informacije

Broj soba: 9+
PO + P + 1
Parking mjesto
2 Balkona
Dvorišni objekat
Garaža
Broj kupatila: 2
Namjena: Stambeno-poslovna
Pristupni put

Lokacija Radoja Domanovića (Hisete)

Slične nekretnine