Naša misija je da Vam pružimo jasne, precizne i korisne informacije

Bilo da ste kupac, prodavac, ili zainteresovani za iznajmljivanje nekretnine, naša stranica je tu da odgovori na vaša pitanja. Razumijemo da je promet nekretninama složen proces, stoga smo posvećeni pružanju podrške svakom korisniku kroz profesionalni savjet i stručno vođenje. U nastavku ćete pronaći odgovore na često postavljana pitanja.

Opšta pitanja

Naša web stranica omogućava vam pregled dostupnih nekretnina 24/7. Takođe, naš tim je spreman da vam pruži sve potrebne informacije i savjete u bilo koje vrijeme.

Apsolutno. Naš cilj je da se prilagodimo vašem rasporedu. Ukoliko trebate promijeniti dogovoreni termin, obavijestite nas, i mi ćemo vam pomoći u pronalaženju novog termina koji vam odgovara.

Naša agencija se ističe personalizovanim pristupom svakom klijentu, sveobuhvatnim znanjem lokalnog tržišta nekretnina i korištenjem najnovijih tehnologija u marketingu nekretnina.

Koristimo napredne digitalne marketinške strategije, uključujući SEO optimizaciju, ciljane društvene medije i kampanje, napredno Google Ads reklamiranje, reklamiranje na društvenim mrežama, kao i profesionalne fotografije i video formate nekretnina.

Za vlasnike

Oglašavanje vaše nekretnine je brz i lak proces. Kontaktirajte nas, i mi ćemo vas voditi kroz sve korake, od kreiranja oglasa do njegovog postavljanja na našoj web stranici.

Cijenu vaše nekretnine određujete vi, a mi smo tu da vam pružimo savjete i tržišnu analizu kako bismo zajedno došli do optimalne cijene.

Naš tim koristi sveobuhvatan marketinški pristup koji uključuje ciljanu promociju na društvenim mrežama, optimizaciju za pretraživače, te postavljanje oglasa na vodećim web portalima za nekretnine.

Vaša nekretnina će biti aktivno oglašavana sve dok ne postignemo željeni cilj - bilo da je to prodaja ili iznajmljivanje. Smatrajte nas vašim dugoročnim partnerima u ovom procesu. Naš zajednički uspjeh zavisi od efektivne saradnje i otvorene komunikacije. U tom smislu, biće važno razmotriti i uskladiti cijenu nekretnine sa trenutnim tržišnim uslovima, kako bismo osigurali optimalnu prodaju ili iznajmljivanje. Uz naš stručni tim, možete biti sigurni da ćemo pružiti sve potrebne napore za uspjeh vaše nekretnine na tržištu.

Sasvim je moguće oglasiti vašu nekretninu i preko naše agencije, čak i ako je već oglašena putem druge. Naš ugovor o posredovanju ne zahtijeva ekskluzivnost, što vam omogućava fleksibilnost u izboru agencija za oglašavanje. Važno je napomenuti da, tokom trajanja našeg ugovora, nekretnina ne može biti oglašena po cijeni nižoj od one koju ste postavili kod nas. Ovo osigurava fer tržišnu konkurenciju i održava integritet cijena nekretnina.

Za kupce i zakupce

Proces kupovine nekretnine sa nama je jednostavan i transparentan. Nakon što odaberete nekretninu, organizujemo obilazak i pružamo pomoć u vezi sa svom potrebnom dokumentacijom i procedurama.

Naši agenti su tu da vam pruže detaljne informacije o svakoj nekretnini, kao i savjete koji će vam pomoći da donesete najbolju odluku u vezi sa iznajmljivanjem.

Da, naši stručnjaci su kvalifikovani da procijene tržišnu vrijednost nekretnina, omogućavajući vam da donesete informisanu odluku o kupovini ili iznajmljivanju.