Troiposoban stan u izgradnji, Starčevica, 78 m2

Srpskih ustanika, Starčevica

Prodaja
78m2
Troiposoban
2024

Opis

Troiposoban stan u izgradnji na prodaju – Starčevica, Banjaluka:

Na izuzetnoj lokaciji u Banjalučkom naselju Starčevica, nudimo na prodaju troiposoban stan od 78 m², smješten na prvom spratu moderne zgrade u izgradnji. Ova nekretnina predstavlja idealnu priliku za sve koji traže udobnost, stil i kvalitet u srcu jednog od najatraktivnijih naselja u Banjaluci.

Detalji nekretnine:

Troiposoban stan se sastoji od prostranog hodnika koji vas vodi do velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, odvojene kuhinje opremljene najsavremenijim standardima, tri udobne spavaće sobe dizajnirane da pruže maksimalan komfor i privatnost, dva moderno opremljena kupatila, te lođe sa koje se pruža predivan pogled na grad. Posebna pažnja posvećena je kvalitetu materijala korištenih u gradnji, čime je obezbjeđena dugotrajnost i estetska vrijednost vašeg novog doma.

Karakteristike zgrade:

Zgrada ima ukupno 8 stanova, što garantuje intimnost i privatnost. Opremljena je liftom, a strukturom obuhvata suteren, prizemlje i dva sprata. Svaki detalj u planiranju i izgradnji zgrade je pažljivo odabran kako bi se osigurala visoka funkcionalnost i udobnost stanovanja.

Lokacija i pogodnosti:

Troiposoban stan se nalazi u naselju Starčevica, poznatom po svojoj odličnoj poziciji i blizini svih važnih gradskih tačaka. Zgrada je okružena zelenilom i parkovima, pružajući mirno i prijatno okruženje za život. Stan će biti priključen na gradsku toplanu, garantujući toplotu i udobnost tokom čitave godine. Takođe, postoji mogućnost kupovine parking mjesta u dvorištu zgrade, što dodatno olakšava svakodnevni život.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog izuzetnog troiposobnog stana na Starčevici, Banjaluka. Sa planiranim završetkom radova u oktobru 2024. godine, vaš novi dom vas čeka.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih stanova.

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

*Pored ovog stana, a u istoj zgradi, u ponudi je još jedan troiposoban stan od 78 m2 (na drugom spratu), te dvoiposoban stan od 54 m2 na prvom spratu, kao i poslovni prostor od 143 m2 pozicioniran dijelom u prizemlju i dijelom u suterenu.

Dodatne informacije

Broj soba: 3
I
Parking mjesto
1 Balkona
Broj kupatila: 2
Lift

Lokacija Srpskih ustanika, Starčevica

Slične nekretnine