Dvoiposoban stan u izgradnji, Starčevica, 54 m2

Srpskih ustanika, Starčevica

Prodaja
54m2
Dvoiposoban
2024

Opis

Dvoiposoban stan na Starčevici:

Na prodaju je dvoiposoban stan u izgradnji, površine 54 m², dizajniran sa savremenim životnim standardima. Ovaj stan u izgradnji pruža jedinstvenu kombinaciju stila, udobnosti i funkcionalnosti. Cijena stana je 3300 KM po m2.

Dvoiposoban stan je pažljivo osmišljen da zadovolji sve vaše potrebe i želje. Sastoji se od prostranog hodnika koji vodi do svijetlog i prozračnog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.

Dvije udobne spavaće sobe nude miran i privatni prostor, dok moderno kupatilo doprinosi ukupnom komforu. Važno je napomenuti da stan ne posjeduje balkon, ali se nadoknađuje kvalitetom gradnje i izuzetnom lokacijom.

Korišteni su samo najkvalitetniji materijali u gradnji, što ovom stanu u zgradi sa samo 8 stanova daje dodatnu vrijednost.

Zgrada uključuje lift i sastoji se od suterena, prizemlja i dva sprata, obećavajući udobnost i praktičnost svim stanarima. Takođe, budući stanari će imati mogućnost kupovine parking mjesta u dvorištu zgrade, dodatno olakšavajući svakodnevni život.

Smještena u srcu Starčevice, jednog od najatraktivnijih naselja u Banjaluci, ova zgrada nudi odličan pogled na grad i okružena je zelenilom i parkovima, pružajući mirnu i opuštajuću atmosferu.

dvoiposoban stan na Starcevici

Planirani završetak radova je u oktobru 2024. godine, što vam daje dovoljno vremena da planirate svoj prelazak u novi dom.

Bilo da tražite udobnost za svoju porodicu ili investirate u budućnost, ovaj dvoiposoban stan u naselju Starčevica predstavlja savršen izbor.

Kontaktirajte nas za više informacija putem telefona 065520202 ili nam pišite na email [email protected]

Pogledaj ponudu ostalih stanova.

Posjetite našu kancelariju na adresi Vidovdanska bb, Banja Luka 78000.

*Pored ovog stana, a u istoj zgradi, u ponudi su i dva troiposobna stana od po 78 m2 (na prvom i drugom spratu), kao i poslovni prostor od 143 m2 pozicioniran dijelom u prizemlju i dijelom u suterenu.

Dodatne informacije

Broj soba: 3
I
Parking mjesto
Broj kupatila: 1
Lift

Lokacija Srpskih ustanika, Starčevica

Slične nekretnine